فهرست اخبار آشپزی بومی
-
طرز تهیه قورما شورباسی؛ آبگوشت سنتی تبریزی
آشپزیقورما شورباسی یا شوربای گوشت قورمای تبریز همان طور که از اسمش پیداست، یکی از خوشمزهترین غذاهای سنتی تبریزی و از قدیمیترین غذاهای آذربایجان شرقی است. این غذای لذیذ در اصل، نوعی آبگوشت سنتی است که با طعم و عطر دلپذیرش میتواند هوش…
-
دستور پخت نان اگردک؛ خوشمزه ترین نان روغنی نوستالژی
آشپزینان اگردک یا نان اردک که با نام نان اگرده یا اردح و روغن جوشی نیز شناخته میشود، یکی از انواع نان محلی است. این نان سنتی خوشمزه در شهرهای مختلفی مانند همدان، قزوین، زنجان، نجف آباد و کرمانشاه با استفاده از تخم مرغ یا بدون تخم مرغ به…
-
طرز درست کردن خورشت دروغگو(دورگو) گیلانی
آشپزیخورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت میرسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است.
-
بیج بیج با گوشت چرخ کرده به روش گیلانیها
آشپزیبیج بیج یک غذای محلی استانهای شمالی ایرانی است که پخت آن برای غذای شام و ناهار بیشتر در استانهای گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. این غذای فوری و سه سوته که برای غذای کارمندی و غذای دانشجویی نیز یک گزینه مناسب…
-
بادمجان پلو به روش قزوینی؛ سریعترین پلوی مخلوط رستورانی
آشپزیبادمجان پلو یکی از انواع پلو مخلوط سنتی ایرانی است که در شهرهای مختلف ایران مثل قزوین و شیراز به شیوههای متنوع طبخ میشود.
-
دستور پخت شوید پلو با میگو به روش بوشهری
آشپزیشوید پلو با میگو یکی از خوشمزهترین قاطی پلوهای جنوبی است که با شوید تازه یا خشک و با میگو تازه و خشک میتوان آن را تهیه کرد. میگو پلو با سبزی همچنین یک غذای مجلسی برای مهمانیها محسوب میشود که طعم بسیار لذیذ و ارزش غذایی بالایی دارد.
-
دستور پخت شیرینی نازک پسته به روش قنادیهای قزوین
آشپزیشیرینی نازک پستهای یک نوع شیرینی اصیل قزوینی است که برای اعیاد مختلف تهیه میشود. یکی از مهمترین ویژگیهای این شیرینی، کم شیرین بودن آن است که آن را تبدیل به یک شیرینی محبوب کرده است.
-
دستور اصلی شیرین خورشت گیلانی (شیرین قاتق) در ۷ مرحله
آشپزیشیرین خورشت گیلانی یا خورشت شیرین قاتق لاهیجانی که به شیرین قاتق و سیا قاتق (سیاه خورشت) هم مشهور است یکی از غذاهای محلی خطه شمال کشور و استان گیلان و به خصوص یک غذای محبوب برای غذای شام و منوی ناهار در شهر لاهیجان است.
-
پلو بندری؛ غذایی که کمتر از ۱ ساعت آماده میشود
آشپزیپلو بندری یکی از خوشمزهترین انواع پلو مخلوط جنوبی است که اصالت آن به استانهای خوزستان و هرمزگان برمیگردد. جنوبیها این قاطی پلوی تند و تیز و فوری را به عنوان یک غذا با تن ماهی معمولا با تن ماهی درست میکنند.
-
طرز تهیه ته چین آلو اسفناج با مرغ و گوشت در فر و قابلمه
آشپزیته چین آلو اسفناج مثل خورش آلو اسفناج یک غذا برای ناهار سنتی و خوشمزه است که به خاطر طعم لذیذ و ظاهر هوس انگیزی که دارد، بسیار پرطرفدار است.