فهرست اخبار آشپزی بومی
-
طرز تهیه قایرمه، آسون ترین سوخاری دنیا از کردستان
آشپزیتهران - ایرنا - قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار میرود. اگر از طعم کنگر لذت میبرید، قایرمه را امتحان کنید! این غذای محلی کردستان، همراه…
-
طرز تهیه کشک زرد زابلی به روش اصیل سنتی
آشپزیتهران - ایرنا - کشک زرد زابلی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی است که اصالت آن به استان سیستان و بلوچستان و شهر زابل برمیگردد. در اصل، کشک زرد از نوعی کشک خشک درست میشود و شبیه اشکنه است که با نان ترید شده سرو میشود.
-
طرز تهیه بولامه یا بولاماق؛ غذای سنتی قوم ترکمن
آشپزیتهران - ایرنا - بولامه یا بولاماق یکی از غذاهای محلی استان گلستان و قوم ترکمن است، که جزئی از فرهنگ و آداب و رسوم این مردم نیز محسوب میشود.
-
پلو قشقایی؛ خوشمزهترین غذای عشایری
آشپزیتهران - ایرنا - پلو قشقایی نوعی پلو مخلوط سنتی و بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب برنج با گوشت، کشمش، زعفران و... تهیه میشود.
-
طرز تهیه خورش ترشی قورمه اردبیل (ترشی گرما) با رعایت نکات مهم
آشپزیتهران - ایرنا - خورش ترشی گورما اردبیل یا خورشت ترشی گرما که به آن خورشت تورشی قورما هم میگویند یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی این شهر است که به دلیل ترکیب طعمهای مختلفی که در آن به کار رفته است، طعمی فوقالعاده دلچسب…
-
طرز تهیه دسر کف خراسانی (کف بیخ) + ۹ نکته مهم که باید بدانید
آشپزیتهران - ایرنا - دسر کف یا کف بیخ، نوعی شیرینی یا دسر سنتی و اصیل خراسانی است که در مراسم شادی و دورهمیها تهیه میشود. معمولا بزرگترهای فامیل، اقدام به تهیه کف میکنند و به خاطر خواص و طعم خوشمزهای که دارد، طرفداران زیادی دارد.
-
خورش اسفناج قالی؛ گزینهای ایدهآل برای میزهای گیاهی
آشپزیتهران - ایرنا - اسفناج قالی یک خورش محلی ایرانی است که اصالت آن به شمال کشور برمیگردد. برای درست کردن این خورش خوشمزه ایرانی از گوشت قرمز یا مرغ استفاده نمیشود به همین خاطر میتوانید آن را به عنوان یک غذای اقتصادی و کاملا گیاهی تهیه…
-
طرز تهیه کباب بناب ساطوری آذربایجان
آشپزیتهران - ایرنا- کباب بناب آذربایجان (به ترکی بیناب کبابی) یکی از لذیذترین انواع کبابهای ایرانی است که گذشتن از عطر و طعم دلچسب آن به هیچ عنوان کار سادهای نیست.
-
طرز تهیه مرغ وحشی شمالی؛ غذایی که عاشقش میشوید
آشپزیتهران - ایرنا - «مرغ وحشی» یک غذای خوشمزه شمالی و یکی از محبوبترین انواع خورشت های محلی ایرانی است. این خورشت با مرغ معمولا با مرغ و آلو بخارا درست میشود و طعم ترش و شیرین بینظیری دارد.
-
افطار و سحر مقوی با خرما پلو اهوازی (بدون گوشت)
آشپزیتهران - ایرنا - خرما پلو یک پلو مخلوط مقوی و خوشمزه است که اصالتی جنوبی و اهوازی دارد. خرما پلو اهوازی طرز تهیه سادهای دارد و شما میتوانید آن را با مرغ، گوشت چرخ کرده یا بدون مرغ و گوشت تهیه کنید و از خواص آن بهرهمند شوید.